Αξιοπρόσεκτες Επιστημονικές Μελέτες

 

Στην Herbalife δεσμευόμαστε πως προσφέρουμε τόσο στους πελάτες μας, όσο και στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία και ερευνητικές μεθόδους. Τα επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα μας επιδρούν αποδεδειγμένα θετικά στο σώμα.

Σε αυτή την ενότητα, υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιστημονικές έρευνες που τονίζουν τα οφέλη από την χρήση των προϊόντων μας. Πρόκειται για ανεξάρτητες μελέτες από όλο τον κόσμο.

Πρώτη μελέτη : Η μελέτη αυτή ασχολήθηκε με την ανάλυση των επιδράσεων μιας διατροφής, βασισμένης σε δύο διαφορετικά επίπεδα πρωτεΐνης, στον έλεγχο του βάρους για 100 υπέρβαρους ανθρώπους κατά τη διάρκεια ενός έτους.

Δεύτερη Μελέτη : Η μελέτη ασχολήθηκε με 110 υπέρβαρα άτομα τα οποία παρακολούθησε για περισσότερο από 12 μήνες, έτσι ώστε να διαπιστωθεί το πώς επιδρούν στον έλεγχο του βάρους, τα διαφορετικά επίπεδα πρωτεΐνης στην διατροφή.

Εκτενής Κλινική Έρευνα απέδειξε: Η κατανάλωση υποκατάστατου γεύματος σε Σέικ, πλούσιο σε πρωτεΐνες βοηθά στην πιο αποτελεσματική διαχείριση του τ βάρους. Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από τους ερευνητές της Ομάδας Έρευνας Παχυσαρκίας στο Πανεπιστήμιο του Ulm, στη Γερμανία, έδειξαν ότι:

Σε ένα πρόγραμμα καταμέτρησης των θερμίδων, η κατανάλωση δύο Σέικ Formula 1 της Herbalife  ως υποκατάστατο γεύματος είναι πιο αποτελεσματική στη διαχείριση του βάρους από μια συμβατική διατροφή.

Η μείωση του βάρους που επιτεύχθηκε με την κατανάλωση περισσότερης ποσότητας πρωτεϊνών βοήθησε στη βελτίωση ορισμένων επιπτώσεων στην υγεία που συνδέονται με τα άτομα που είναι υπέρβαρα. Αυτά τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2008 στο Ετήσιο Συνέδριο, η Κοινωνία της Παχυσαρκίας, στο Φοίνιξ, στην Αριζόνα και νωρίτερα στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παχυσαρκίας που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη, στην Ελβετία.Τα αποτελέσματα της Κλινικής Μελέτης βασίζονται στην κατανάλωση του Σέικ Formula 1 και των Πρωτεϊνών σε Σκόνη τα οποία πωλούνται στην Ευρώπη.